Opleiding en certificering

Een goed begin is het halve laswerk! Graag vertellen we u meer over onze mogelijkheden, onze specialisten en onze unieke, projectmatige aanpak.

LASOPLEIDINGEN

Lassen en samenstellen is een vak. Dat vraagt kennis en ervaring – maar het begint bij de juiste opleiding. Samen met enkele gerenommeerde partners verzorgen wij gerichte en praktische lasopleidingen. Zodat mensen snel up-to-speed zijn!

“A Feeling for steel” is onze slogan. En die maken we zeker waar!

CERTIFICERING

De lasindustrie ontwikkelt zich voortdurend. Normen en regelgeving veranderen continu. De reden hiervoor is simpel. Innovatieve lastechnieken, hogere eisen van opdrachtgevers en nieuwe inzichten in het lasproces zorgen ervoor dat er alsmaar hogere eisen worden gesteld aan het werk.

Om aan de kwaliteitseisen van vandaag te voldoen is de noodzaak van certificeren belangrijker dan ooit. Kortom: een diploma alleen is tegenwoordig niet genoeg. Uw lassers dienen gecertificeerd te zijn. Ook in het kader van de productaansprakelijkheid, en de algemene kwaliteitsborging eisen uw klanten meer en meer gecertificeerde lassers. Bij Solidny kunt u uw lassers laten certificeren.