Contact

Adresgegevens

Solidny BV
Hasselbeemden 14
5706 GG Helmond
Nederland

Tel +31 (0)613 513 797

Routebeschrijving via Google Maps – klik hier

“A Feeling for steel” is onze slogan. En die maken we zeker waar!

Veelgestelde vragen

Nee. Solidny werkt uitsluitend met ZZP’ers uit binnen- en buitenland.

Heel eenvoudig: wij hebben de hele keten in de hand. In Polen werven we de beste specialisten op elk gebied vanuit onze lokale vestiging. We spreken de taal, kennen de markt en selecteren daaruit de beste specialisten. In de Benelux zorgen we voor een perfecte match zussen vraag en aanbod. Ook weer met nauwgezette, persoonlijke en betrokken begeleiding van zowel opdrachtgever als ZZP’er.

Solidny is opgericht door twee ondernemers met een langjarige ervaring in de sector. Stephan is al jaren succesvol met specialistische high end lasconstructies in petrochemische industrie en energie. Mark heeft de afgelopen jaren succesvol geopereerd als CEO in het familiebedrijf in staalconstructies – met een grote productielocatie in Polen. Vanuit een gezamenlijke continue behoefte aan gemotiveerde en ervaren lastechnici is Solidny opgericht.

Behoefte aan specialistisch en hooggekwalificeerd personeel. Met een specifiek talent of ervaring? Daag ons gerust uit – de kans is groot dat wij de juiste kandidaat al kennen en beschikbaar kunnen maken.