Solidny

A feeling for steel

Solidny is ontstaan uit de continue zoektocht naar gekwalificeerd talent op het metaalgebied. We zijn succesvol in het binden van talent uit EU-landen waar de capaciteit aanwezig is – en  klaarstaan om voor u aan de slag te gaan. Onze mensen zijn hooggekwalificeerd, zeer gemotiveerd en vaak direct beschikbaar.

Solidny: Ons verhaal

Mark Smulders, de oprichter van Solidny zag recent een aantal bijzondere kansen: de behoefte in de Benelux aan ervaren specialisten is enorm groot – terwijl in andere delen van de EU het talent volop beschikbaar is.

Dat heeft geleid tot een unieke samenwerking. Vanuit onze lokale vestiging in Polen worden hooggekwalificeerde specialisten (van uitvoerende lassers en samenstellers tot kaderpersoneel) geselecteerd voor inzet in de Benelux.

Het kantoor in Nederland zorgt vervolgens voor een persoonlijke begeleiding, huisvesting en aanvullende services. 

De mensen achter Solidny hebben een jarenlange ervaring op het gebied van las- en staalconstructies. En die ervaring gebruiken zij nu om uw organisatie te voorzien van uniek talent.

Onze focus is kwaliteit. Daarom steken wij veel energie in certificering, opleiding en kwaliteitscontrole. Daardoor staan wij achter onze mensen. En staan we voor de beste verhouding tussen kosten en output. 

Mark Smulders
Directeur Solidny

“A Feeling for steel” is onze slogan. En die maken we zeker waar!

Contact

Solidny is opgericht door Mark Smulders. Hij kent de markt en de behoefte; zijn jarenlange ervaring in de staalindustrie garandeert een continue stroom van vakspecialisten.